среда, 4 января 2012 г.

Institutul Tineretului Guvernator a Moldovei și „Parlamentul Tinerilor” – tineri sateliți ai maeştrilor masonici.

Prin acest articol vin să dezvălui și să aduc răspunsuri la multe din întrebările care s-au iscat în ultima vreme cu privire la structura numită Institutul Tineretului Guvernator și așa zisele sale proiecte, din categoria Parlamentului Tinerilor, care înglobează în sine anvergură de influență, control și manipulare națională. Cu tot riscul și frica asumată față de consecințele pe care risc să le suport în urma publicării acestui articol,  vă dezvălui informații elocvente, însoțite de probe autentice, colectate de mine timp de 3 ani.


Astfel, primul mesaj care vreau să vi-l comunic este faptul că această organizație, care se camuflezează de mai bine de 4 ani ca organizație de tineret și de educare politică, este pe departe a fi ceea ce pretinde că este. ITGM (institutul) este unul din copiii lojilor masonice și reprezintă un exemplu elocvent a omniprezenței masoneriei în Republica Moldova și tendința de expansiune ideologică a acesteia în rîndul elitelor tinere.

Tineretului Guvernator  are drept misiune identificarea și antrenarea unei noi elite (oricare ar fi ea: economică, politică, socială sau oricare alta), iar Parlamentul Tinerilor, care a evoluat pînă la ”Forum” național de tineret este doar spațiul destinat practicii și punerii în aplicare a tuturor cunoștințelor, mecanismelor, tehnicilor transmise de Marii Maeștri către ucenici și calfe (aşa numiţii deputaţi), care  reprezintă această elită tînără, urmînd în viitor să ocupe funcțiile de frunte în conducerea țării și în organele de drept.

Iată cîteva explicații care vă vor convinge în veridicitatea celor spune mai sus. Unele vă pot șoca fiind atît de aproape de fiecare din noi, iar noi trecîndu-le cu vederea:

1. Pe site-ul oficial al principalului proiect al Tineretului Guvernator - Parlamentul Tinerilor (www.parlamentultinerilor.md), din anul 2009 este prezentă în calitate de partener, una din organizațiile masonice internaționale „PanEuropa” http://antimasonic.blogspot.com/, http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/09/07/profeticul-george-soros-confirma-este-nevoie-de-o-criza-puternica-pentru-o-autoritate-pan-europeana-de-ce-este-agenda-eurocratilor-una-marxist-leninista/.  Astfel, acest „partener”  sau mai bine spus patron și îndrumător permanent a Tinerilor Guvernatori, l-a transformat și dezvoltat într-un satelit consolidat a acestei organizații internaționale, pentru a institui controlul masoneriei în rîndul tinerilor din RM.

2. Ștampila Institutului Tineretului Guvernator, reprezintă o strîngere de mîini în stil masonic, care o putem vizualiza în link-ul pe care-l atașez, http://www.youtube.com/watch?v=eI428hhVG4Y&feature=player_embedded.  Această ștampilă este un atribut permanent al acestei structuri și reprezintă fidelitatea părintească față de organizațiile masonice mamă. Deasemenea din mărturiile multor persoane (membrii deputați) care au avut ocazia de a se întîlni cu conducătorii structurii, toți au comunicat felul lor unic de a se saluta.

Însăși logo-ul Institutul Tineretului Guvernator, este unul de natură masonică. După o simplă căutare în rețelele de internet a simbolului templului masonic, vedem o similitutide aproape perfectă. Conducerea structurii nici nu neagă apartenența sa la organizațiile masonice, prin afișarea publică a acestui simbol pe propriul antet. Analizînd simbolul Marei Loje din Moldova și ochiul atot-văzător, ce veghează instituirea unei Noi Ordini în structurile RM. Ușor concluzionăm care sunt stăpînii și misiunea încreadințată ITG.

3. În urma tuturor publicațiilor video, apărute în ultima vreme pe site-urile de socializare, la o analiză mai detaliată și atentă de către domniile voastre, vedeți în timpul decurgerii ședințelor, că moderatorul și președintele organizației (Sergius Kovalschi) se folosește pentru a comunica cu aliații și adepții săi din sală prin intermediul unor mesaje non-verbale, pe care le putem vizualiza în timpul ultimei ședințe de plen a Parlamentului Tinerilor.

Da, da – anume „KOVALSCHI”, pentru că aşa a fost iniţiat în Anno Domini: 6036 de către Loja fiică, „Trei Astre” fiind vegheată de Loja Union.

4. Deasemenea, nu au fost trecute cu vederea ritualurile periodice care au loc la sediul secret. Forma specifică a centrului unde se află biroul denotă spiritul ocult al acestuia, căci piramida reprezintă puterea terestră, mistic și fidelitate față de ideologia, adeptul căreia este. Ușor se pot identifica membrii, prin simboluri și culorile hainelor care le poartă, fiind identice după stil, cusutură și compoziție specifică. Ritualul în sine, presupune întuneric și haine de culoarea negru-lucios.

5. Este evident comportamentul conducătorilor acestei organizații, care este lipsit de frică pentru legislația și opinia publică. Astfel, fiind una din cele mai protejate structuri din Republica Moldova, de însăși Mari Maeștri, care, sunt în paralel și persoane notorii: Diacov, Doga, Stepuleac, Lucinschi, Urechean, Vîntu, ș.a.
Să ne aducem aminte de dispariția organizațiilor incomode acestei structuri, informațiilor compromițătoare de pe site-uri de informare, chiar recenta restricție a portalului ”www.curaj.tv”, fiind doar un mic exemplu de putere de control. Persoanele ce își urmăresc interesele prin intermediul activității tinerilor guvernatori sunt oameni ce dețin funcții înalte în aparatul de stat, Procuratură, CSJ, CEC. Dealtfel, cum putem explica accesul liber al acestora în oricare din instituțiile de stat (Palatul Republicii, Curtea de Conturi, Guvern, Ministere, Procuratură, Curtea Constituțională, CEC, ș.a.).

Ritualurile de inițiere care sunt practicate pentru a accede în elita de conducere a Parlamentului Tinerilor se bazează pe ”Ritul Scoțian Antic și Acceptat”, acesta aflîndu-se la baza Lojii Mamă – Marea Lojă din Moldova http://www.google.md/imgres?q=marea+loja+din+moldova+statut&um=1&hl=ro&biw=1352&bih=620&tbm=isch&tbnid=I0--VtqYkaHXIM:&imgrefurl=http://www.mlm.md/certificat.html&docid=cg8pGfSOP92RRM&imgurl=http://www.mlm.md/images/Cert.inreg.mlm-2.JPG&w=1024&h=1448&ei=MID9TuX-KsjLtAbv2ezZDw&zoom=1, care se supune Marii Loji din Rusia și a ”Quatour Coronati” (“Loja Zidarilor Liberi”din Bavaria). Astfel, printre părinții fondatori a Marii Loji din Moldova se numără rectorii celor mai mari universități din RM http://azumixmasonicx33.ablog.ro/#axzz1hp8GXRrk: Sedlețchi – rector USEM (http://www.masonicforum.ro/archive/en/nr27/moldova.html) Galben – ULIM, Bostan – Universitatea Tehnică, ASEM, IRIM și mulți alții. Institutul cooperînd cu Marii Maeștri nominalizați mai sus selectează cei mai loiali și devotați studenți, pentru a-i înrola în formarea unei Noi Ordini ai societății moldave.

Îmi amintesc în retrospectivă de anul 2007, cînd această inițiativă părea una naivă și stupidă, cu titlu de ”proiect”. Acum cînd scriu acest articol analizez evoluția pe care a parcurs-o pînă în prezent și îmi provoacă … frică de instrumentele și capacitățile de care dispune această structură și persoanele care o conduc. Nu sunt deloc ceea ce par, sunt tineri cu o pregătire prea diferită de muritorii de rînd.

Voi reveni la acest subiect cu detalii, la aprinderea Luminii din Conventul IV (Legislatura IV)

am zis:   I.G.M.A.A.U.

Întru Gloria Marelui Arhitect Al Universului

1 комментарий:

  1. __Stimaţi colegi,vă că se proiectează discuţii privind ocultismul şi supraputerea. Care ar fi părerea mea: şi da şi nu în egală măsură. Explic acum de ce. În blogul publicat sunt câteva gafe strigătoare, se pare prea mult inspirate, dar sunt şi lucruri relevante. Cât priveşte link-urile anexe, în special lista masonilor din Moldova. Vreau să zic că este impresionantă, dar lipsesc acolo nişte persoane şi, din câte eu conosc, liderii stipulaţi sunt sunt chiar lideri, cel puţin, deja nu sunt şi unii din ei.
    __În cazul lui Bejenaru ( Kovalski ). O fi el mason sau nu, nu cuonsc exact. Cert este însă că s-a lădat de mai multe ori, în mai multe grupuri de persoane despre apartenenţa sa. Cu siguranţă, un autentic mason nu s-ar fi fălit în faţa a mai multe persoane despre aparteneţa sa. De aici concluzia. Sau e mitocan, sau daor se pretinde a fi om mare. Mai e şi o altă explicaţie. Dânsul, e pasionat de ocultism, conspiraţiem, societăţi secrete şi psihologie. După mine însă, posedând nişte cunoştinţe, fie ele şi vagi, din psihologie, el poate insinua anumite chestii, deşi, şi mai degrabă, ar fi el mediocru şi doar ar profana tot ceea de ce nu s-ar ocupa. Iar aroganţa dânsului vine doar din impresia că ar fi om important. Experineţa îmi spune că prin aceasta el şi-a "câştigat" mulţă duşmani. Urmează doar să vedem cum vor evolua lucrurile în contextul evenimentelor întâmplate.
    __Acum despre Parlamentul Tinerilor şi pe puncte. Întâi de toate trebuie să subliniez că, acolo în loc să fie selectaţi tinerii inteligenţi, se selectează doar cei comozi. În acelaşi timp, cei mai "răsăriţi" şi perseverenţi sunt pur şi simplu scoşi din circuit, or asta nu s-a numi "selecţia" celor potriviţi. În continuare pe puncete:
    1) PanEuropa- după câte ştiu, Bejenaru nu are cu ei parteneriat. Şi mai mult, organizaţia habar nu are că link-ul ei se află pe site-ul Parlamentului Tinerilor. Oricum nu ar fi, eu în curând o să iau legătura cu ei în privinţa aceasta.
    2) Ştampila ITGM- nu neg, există similitudine şi într-adevăr ar putea fi o aspiraţie masonică.
    3) Insigna- da, la fel poate fi relevant.
    4) Se zice că dânsul comunică de la tribună cu aliaţii- aş zice că cam nu ar avea cu cine să comunice fiindcă, fiind eu deputat pe parcursul a 2 ani, nu am identificat printre colegi masoni. Însă, au existat inşi care, cu adevărat, ar putea să aibă tangenţă cu masoneria- nu neg.
    5) CurajTV- acum întrebarea: stimate autor, dar ce e cu Oleg şi Ghenadie Brega? Eu au fost receptivi şi nu se tem nici de Bejenaru şi nici de masoni. Să-i fi ameninţat cineva ei ar posta acest lucru imediat pe site. Vehement- "CurajTV" este un site nobil lipsit de masonerie şi neinfluenţat de ei.
    6) Aroganţa- da, Bejenaru şi obiectul lui sexual, Irina Caisân, sunt aroganţi, dar aceasta ar veni mai mult din mediocritate. Lupt cu ambii de câteva luni, iar recent l-am acţionat pe Bejenaru în instanţă şi- nimic- ameninţat sau intimidat nu am fost. Concluzia ar fi că sau se tem sau eu sunt mason, dar eu mason nu sunt! O să vedem cum va evolua procesul de judecată. Cu siguranţă presa va fi ţintită pe el. În cazul în care se vor atesta încălcări toţi vor afla. Eu sunt dispus să atac şi la CEDO dacă va fi nevoie.
    __Acum concluzia: Bejenaru e muritor şi nu are superputeri. Sunt dispus să demonstrez în instanţă aceasta, Plus, graţie faptului că graţie nouă, Grupului Civic de Iniţiativă "Pentru DREPTATE", am obţinut sistarea finanţării, cred că nu va fi Legislatura a IV-a, iar Bejenaru ar putea să fugă după hotare ca să se ascundă de instanţă. Credeşi-mă, are păcate pe capul lui, iar eu o să le demonstrez. Cu detalii nu pot să vin deocamdată, din clare motive.

    ОтветитьУдалить